Saturday, May 16, 2009

Kelas Tart


Petang semalam aku telah meluangkan masa untuk berguru ngan EJ ,tuan empunya blog raqynrafiqin. Sebenarnya aku mmg tak pernah buat tart saiz camni, kalau tart nenas untuk kuih raya tu retilah. Walaupun orang kata sama je kaedahnya, atau mudah je buatnya namun aku rasa lagi senang kalau tengok stepnya drpd orang yang memang dah selalu buat tart ni. Memang enjoy lepak ngan si EJ ni, nak pula aku ngan anak daraku saja yang join kelas petang tu. Sambil menyembang sambil menguli, membakar, meng'inti' dan makan2. Sedar2 hari dah gelap bila selesai semuanya. Terima kasih banyak2 EJ. Gambar ni drp hphone je....nnt dah dapat gambar
drp EJ, akan ku uploadkan.


Okay ni gambar drp kamera Ejay. Huhuhuhu...nak juga kamera cenggituuu...


p/s: EJ, jangan lupa email kat akak gambar tart2 itu tau...

2 comments:

Sheera said...

Long, kalau nak buat inti ayam tu pon pkai kulit ni bole ke ?

Feeza said...

Kalau untuk inti pedas, kulit dia len sikit lah Kakak. Nanti kita try buat.